Tarieven   

Omschrijving

Duur

Tarief

Btw

vrijblijvend kennismakingsgesprek

20 a 30 min 

GRATIS

0%

Intake gesprek

45 min

€75

0%

Psychosomatische fysiotherapie reguliere sessie

45 min

€75 

0%

psychosomatische fysiotherapie korte sessie (in overleg)

30 min 

€45

0%

Psychosomatiek coaching oa burn-out coaching
particulier 

60 min 

€95 incl.

21%

Coaching sessie bedrijven/organisaties

60 min 

€95 excl.

21%

Online coaching sessie 

60 min 

€65 incl.

21%

Workshop/ lezing 

in overleg

op aanvraag

21%

Verslaglegging aan derde

-

€ 110 

0%

Toeslag therapie of coaching aan huis (0-10 km)


€10

 

0%

Niet nagekomen afspraak/ 
minder dan 24 uur van tevoren afgezegd

-

€25

0%


Vergoeding 

Psychosomatisch fysiotherapie wordt door de meeste zorgverzekeringen (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ik heb gekozen om geen contracten te tekenen met verzekeringen. Dit betekent dat ik niet rechtstreeks kan declareren bij jou zorgverzekering. De behandeling wordt direct na afloop betaald en jij kan de factuur wel indienen bij je verzekering. Wil je weten wat en hoe jouw verzekering vergoedt?  Kijk dan op de site van je verzekering en voor een indicatie volg deze link. Ook zien we dat werkgevers steeds vaker willen bijdragen aan therapie en/of coaching. Jouw werkgever mag altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Betalingsvoorwaarden

Bij aanmelding bij Fullmind ben je, ook als de werkgever betaalt, zelf verantwoordelijk voor betalingen. Je kan bij Fullmind op verschillende manieren aan een betaling voldoen. Een mogelijkheid is door middel van overmaken. Je krijgt dezelfde dag van de sessie een factuur en deze dien je binnen 14 dagen te voldoen. Indien niet binnen het termijn betaalt is krijg je een herinnering toe gestuurd. Hiervoor zal €5 administratie kosten in rekening gebracht worden. 
Daarnaast is er de mogelijkheid om direct na de sessie te betalen door middel van contant of een betaalverzoek. Momenteel is het nog niet mogelijk om met pin te betalen.  

Onverhoopt verhinderd? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Afzeggen van de afspraak dient 24 uur van tevoren te gebeuren. Mocht dit niet lukken of gebeuren dan hanteer ik een tarief van €25. Deze kan niet gedeclareerd worden

Klachten

Mocht je niet tevreden zijn over je behandeling, laat het mij dan weten. In een persoonlijk gesprek kijk ik graag naar de mogelijkheden. Ik ben aangesloten bij de Keurmerk fysiotherapie klachtenregeling. Via hun site vind je alle informatie https://www.keurmerkfysiotherapie.nl/patient/klachtenregeling/. Mochten we er echt niet uit komen kan je altijd een officiële klacht indienen bij een onafhankelijke partij van de geschillencommissie fysiotherapie. De uitspraak is bindend, wat betekent dat de fysiotherapeut zich daaraan moet houden. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram